Γνωρίστε τον Chef

Η μαγειρική είναι ένα πάθος το οποίο έχεις μέσα στην καρδιά σου. Εγώ από μικρός  το κουβαλούσα μέσα μου και αποφάσισα το πάθος μου αυτό για την μαγειρική, να το κάνω επάγγελμα.

Τα καλοκαίρια όταν ήμουν μικρός πήγαινα στο ξενοδοχείο όπου δούλευε ο παππούς μου για διακοπές. Τις περισσότερες ώρες τις περνούσα στην κουζίνα, βλέποντας τους μάγειρες να μαγειρεύουν διάφορα φαγητά και να δημιουργούν με τη φαντασία τους όμορφα μπουφέ και πιάτα. Ένιωθα ότι όταν μεγαλώσω θα ήθελα να τους μοιάσω.

Τελικά μοίρα τα έφερε αλλιώς σπούδασα στην Αγγλία αρχιτεκτονική τοπίου και αργότερα Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στα έξι χρόνια που βρισκόμουν στην Αγγλία δούλευα σε διάφορα εστιατόρια σαν βοηθός κουζίνας και εκεί μάζευα γνώσεις και εμπειρίες .

Σε κάθε ευκαιρία που είχα μάζευα τους συμφοιτητές μου και τους μαγείρευα. Η μαγειρική τότε για μένα ήταν ένα χόμπι.

Όταν επέστρεψα στην Κύπρο ασχολήθηκα με δουλειές σχετικές με τις σπουδές μου. Όμως μέσα μου ένιωθα ότι με αυτό που έκανα δεν με ολοκλήρωνε . Το πάθος μου για την μαγειρική ήταν τόσο μεγάλο που τελικά με κέρδισε.

Πήρα το μεγάλο βήμα και γράφτηκα σε σχολή μαγειρικής και ταυτόχρονα δούλευα αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Δούλεψα για πολλά χρόνια σε διάφορες κουζίνες ως επαγγελματίας μάγειρας και κοντά σε καταξιωμένους Chef που με την βοήθεια τους έμαθα πάρα πολλά.  Φυσικά η γνώση  ποτέ δεν σταματά γι’ αυτό λαμβάνω μέρος σε διάφορα σεμινάρια εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου.

Φυσικά και οι γνώσεις μου στην ανθοκομία και με την βοήθεια του πατέρα μου γεωπόνου με βοήθησαν να εκτιμάω την πρώτη ύλη από την στιγμή που φυτεύεις το σπόρο την φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται μέχρι την ημέρα που παίρνεις  τον καρπό.

Κάνω επιτέλους αυτό που πάντα αγαπούσα.

Να θυμάστε ότι εσείς κρατάτε το τιμόνι της προσωπικής σας ανάπτυξης. Διαλέξετε το μέγεθος της δικής σας γυάλας και μεγαλώστε ανάλογα.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Κωνσταντίνος Μαϊφόσιης

Private Chef

white_logo_transparent_background.png

Επικοινωνία

Τηλ: 99439040

Email: constantinos.maifoshis@hotmail.com

© 2016 by Constantinos Maifoshis © Copyright

Private Chef | Cyprus | Constantinos Maifoshis